Zlatý nuget Bečánova 2011

15.02.2011 18:45

 Zdravím všechny boudivce na našem webu,

vím že minulý rok jsme i my zde psali, že Zlatý Nuget Bečánova končí. Opak je ale pravdou, přeci se jen našli lidi, kteří tuto tradici vzali a budou v ní snad pokračovat snad minimálně tak dlouho jako jejich předchůdci. A protože i my jsme na nugetu pomalu už jak doma, i letos jsme ho tedy běželi. Spíše bych řekl jen část z nás.

Ryze čistá posádka z našich kruhů nesla název Hasiči Obecnice (jak jinak že?)a skládala se z P. Zima, A. Hladký a T. Vávra. Od této posádky se očekával dobrý výsledek a kluci nezklamali. V čase 1:04:35 si odběhli pro krásné 12. místo. Druhý, nebo spíše druhá, která z našich hasičských kruhů běžela byla Ž. Titzová, která dokázala svůj tým Daywork dovést do cíle na28. místě s časem 1:43.59.

Další posádka, ve které běžel  nikdo z nás byly Berušky, ve kterých se běhu zúčastnili dvě naše členky a to M. Krátká a V. Vacková. Holky měli hezké „beruščí“ záda ale ty jim boužel do cíle k lepšímu výsledku nepomohli. I tak si s časem 1:45:27 doběhli pro 30. místo. Největšími boudivci mezi posádkami kde byl někdo z našich řad se stala posádka M. Kuchaře Blázni, která se svým časem 1:47.32 obsadili 33. místo.

Nakonec bych chtěl poděkovat i J. Duškovi, který se nás snažil natočit jak při startu tak při cílových bojích. Jsem zvědavý až se na to podíváme, jak to bude vypadat. Byla mu už na té louce zima, protože to tam bylo jak na „výdrholci.“ Ještě poděkování také patří M. Duškovi a A. Hrkalové, díky kterým budeme mít i nějaké fotky.

Pokud se chcete podívat na celou výsledkovou listinu ta klikněte ZDE

Fotky dodám později.

Tak zase příště

Zimi

Zpět

Vyhledávání