Výroční valná hromada

11.06.2013 20:45

Zdravím všechny návštěvníky našeho webu,
jako každý rok, tak i letos se ze začátku roku konala Výroční valná hromada členů SDH. Všichni jsme se na členy velice těšili 14 ledna od 15:00 na hasičárně a připravili občerstvení, abychom mohli posedět a prodebatovat uplynulý rok. Schůzi zahájil starosta sboru Petr Hrubec, který přivítal dva nové členy, kterými jsou J. Lukáš a J. Laně. Kdo přišel, mohli slyšet činnost SDH, kterou přednesl velitel SDH Petr Zima či činnost jednotky slovy velitele jednotky Petra Juříčka. Po projevech jsme předali slova našim hostům, mezi kterými nechyběli zástupci sborů Příbram I, Trhové Dušníky, Kardavec a Drahlín. Mezi hosty jsme přivítali také p. Bergera, se kterým dlouhodobě spolupracujeme.
Po těchto formalitách nastala nejpříjemnější chvíle celé schůze, a to podávaní večeře v podobě vynikajícího guláše, který připravil M. Linhart. Každý si pochutnal. Už při večeři jsme začali diskutovat o různých tématech, jak s lidmi které potkáváme stále, či s lidmi které přišli a my je dlouho neviděli. Je hezké pohovořit s lidmi, které vlastně celý rok nevidíte, ale víte, že jsou tu s námi. Z mého pohledu jsme se i celkem sešli, chyběla nám necelá třetina, což není tak hrozné.
Doufám že do příštích let se nás bude scházet čím dál více, vždyť rady a zkušenosti od starších členů jsou pro nás hodně cenné.
Příště opět zde
Zimi

Zpět

Vyhledávání