Výroční schůze aneb zase jsme se vožrali jako prasata

24.08.2010 09:17

 10. ledna 2009

Jako každý rok (naše to byla již třetí výroční schůze) se všichni členové SDH Obecnice schází v na začátku roku na tzv. Valné hromadě SDH Obecnice, kdy jsou prioritně seznámeni s uplynulým rokem a činnostmi, kterých se sbor zúčastnil. Navíc se všichni mohou seznámit s novým výborem, výjezdovou jednotkou a samozřejmě i ostatními akcemi, které jsou zatím připraveni.

Tento rok nebyl jiný. I když v jednom trochu ano. Konečně nám, po několika letech, přibyla další žena, a to Romana Poláková. Nechci předbíhat, ale po ní se přihlásilo dalších 12 děvčat, takže budeme mít na soutěže minimálně jedno družstvo žen.

Jako host k nám zavítal p. Henrich z HZS Příbram, který ač u nás dlouho nepobyl, jelikož spěchal na další výroční schůzi, pronesl několik slov o práci hasičů obecně, a pak si neodpustil pochvalu naší jednotce za ukázkovou a příkladnou práci.

Slovo měl hlavně p. Juříček, zvolený velitel SDH a JSDH Obecnice. Po oficiální části počala ta příjemnější. Opět skvělá polívka od p. Šeflové a famózní tlačenka od Mirka Klímy.

Nebudu Vám nalhávat, že jsme to všichni vydrželi ve zdraví. I když nešlo přímo o mou osobu, hodně z nás nemohlo ani chodit, natož nějak komunikovat, ale to tak už na Výročních schůzích chodí. Byli jsme rádi, že jsme se opět mohli setkat se staršími členy SDH Obecnice a již nyní se těšíme na tu příští "chlastačku".

                                                                                                                                                                                    zv

Zpět

Vyhledávání