Vánoce v červnu

18.12.2013 19:23

Zdravím Vás všechny,
minulý rok vznikla v našich hlavách myšlenka, že bychom udělali červnové Vánoce. Už minulý rok se nám je podařilo složit, ale jen v komorném počtu. Letos se nám podařilo po domluvě v naším hospodským Pájou otevřít v pondělí hospodu, i když je normálně zavřená.
Celý program začal cca v 15 hodin, kdy jsme nejdříve složily aparaturu na zpívání, která spočívala ve dvou elektronických klávesách. Stromek samozřejmně nemohl chybět, a tak jsme ho i hezky nazdobili a zazpívali i koledy.
Čas utíkal velice rychle, a tak kolem šesté hodiny, když byla hospoda v podstatě plná, následovala večeře, která nemohla být nic jiného, než řízek s bramborovým salátem. Po večeři nás navštívil Santa Klaus, kde si všichni mohli u něho říct své přání. Santa sebou přinesl i dárky, a tak všichni, kteří byli přítomni, něco dostali.

Jak bývá ve většině rodin zvykem, po dárcích se kouká na pohádku, a tak i my jsme dodrželi tento zvyk. Po pohádce jsme začli pomocí elektronických kláves zpívat.
Podařilo se nám opět uskutečnit příjemný večer se spoustou zábavy. No můžeme jen doufat, že příští rok se nám to opět povede. Chtěl bych poděkovat všem a příjemnou „vánoční“atmosféru, která se nám podařila vytvořit.
Zimi


Více zde: https://obe.webnode.cz/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: https://www.webnode.cz

Zpět

Vyhledávání