Silvestr 2008 aneb po roce opět v hasičárně

24.08.2010 09:28

 31. prosince 2008

Stejně jako v loňském roce, tak i letos se převážná většina z naší party či našich kamarádů a kamarádek sešla u piva v Hasičské zbrojnici v Obecnici.

I když nás tam nebylo tolik, kolik se plánovalo, jelikož současně, opět po několika letech, probíhala Silvestrovská párty ve Staročeské hospodě či Hostinství u Štamberků.

Další změna byla velice důležitá a týkala se vlastně všech zúčastněných. Jednalo se o to, že jsme měli místo už klasických dvou sudů pouze 200 piv v basách. Šest bas Gambrinuse a čtyři basy Kozlíka, což nám poté (po skončení) bylo vyčítáno, jelikož Kozel došel dosti rychle a někteří Gambrinus odmítali pít. Avšak je mi divné, že Kozlíků (druhý den) tam bylo pouze otevřených kolem deseti, takže tím to možná také bylo. 

Na hasičárně jsme se sešli kolem sedmé hodiny večer (samozřejmě, že jsme tam byli celý den připravovat jídlo, výzdobu a hudební projekci). Párty se zúčastnili všichni hasiči se svými současnými přítelkyněmi a kamarádkami. Začínala poklidně a mnoho ze zúčastněných navíc pendlovalo mezi hasičárnou a hospodou, což mě také trochu mrzelo. Každopádně jsme lili a lili a lili, co nám jenom možnosti dovolovali, až jsme vlastně vychlastali všechno tvrdý, co jsme tam měli. 

Podívat se na nás přišla i Ráďa s Markem, za což jsem jim vděčen a ještě jednou se jim omlouvám, že jsem je nechal čekat. 

Zpět

Vyhledávání