Návštěva školky v hasičské zbrojnici

18.12.2013 19:10

Zdravím všechny hasiče, i nehasiče,
někteří obyvatelé Obecnice si určitě všimli, že jsme v pátek 17. Května měli návštěvu na hasičárně. Zhruba po desáté hodině se k nám přišli podívat děti z Mateřské školy.
Program začal tak, že jsme s dětmi podebatovali všeobecně o hasičích, nás velice mile překvapilo, kolik toho už vědí a hlavně že znají čísla pro přivolání pomoci. Po této části si všichni mohli vyzkoušet věci, co nosíme při naší práci. Největší zájem byl o helmy, a každý ji měl na hlavě.

Asi nejvíce co děti zajímá, jsou auta. Každý z dětí si mohl sednout za volant jak u tatry, tak u Sobola. I když jsme říkali, že na každého se dostane, tak vznikala tlačenice, kdo půjde první.
Celý dopoledne svítilo hezky sluníčko, a tak jsme vytáhli vysokotlak a s dětmi stříkali. A to bylo ještě větší lákadlo než vozidla. Děti byly všechny hodné a pěkně nám naslouchali, a tak jsme všechny povozili v Sobolovi.
Bylo vidět, že dětem se tato exkurze velice líbila, a tak doufáme, že nás příští rok opět navštíví. Poděkování patří i těm, co si na děti udělali čas, a to P. Zimovi, M. Rössnerovi a P. Juříčkovi.
Zimi


Více zde: https://obe.webnode.cz/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: https://www.webnode.cz

Zpět

Vyhledávání