Memoriál zasloužilých členů v Lázu

16.08.2010 10:24

 Zdravím Vás všechny,

jelikož je opět další víkend za námi, přináším nové info, co jsme v tomto volnu dělali. Jak už bývá u Nás zvykem, tak jsme buď na soutěži, či máme akci jiného druhu. Tento týden jsme tedy byly na soutěži, která se konala v Lázu. Jako po většinu posledních akcí, jsme se nesešli v ideální sestavě, ale poprali jmse se s tím. Soutěžilo se v klasickém požárním útoku, který se tentokrát běžel na tři hadice B. Tento útok jsme tedy za naši existenci u hasičů běželi vůbec poprvé. Škoda byla ta, že se běželo jen na jednu základnu a okolo základny nebyly žádné koberce, spostu dobrých týmů to vyřadilo o boj o první místa.

Naše sestava při útoku byla následující : Mili - košík, Jenda - savice, Jirka (náš "čert") na mašině, Rady - béčko, Náčelník - rozdělovač, a Hany se Zimim si rozdělili proudy. Pokud tedy jste nás už někde viděli, víte že tuto sestavu standartně neběháme. I tak jsme si doběhli pro krásné šesté místo. Na páté místo jsme ztráceli dvě stovky sekundy. Přední příčky obsadili (jako už tradičně) mužstva, se silnějšími mašinami.

Chtěl bych poděkovat všem, kteří na tutou soutěž jeli, a hlavně Jirkovi, že Nás podpořil a když Nám scházel jeden člověk, zaběhl alespoň strojníka.

Brzy opět nashledanou

Zimi

Zpět

Vyhledávání