Zlatý nuget Bečánova

11.06.2013 20:51

Zdravím všechny návštěvníky tohoto webu,
jak bývá v naší hezké vesničce zvykem, tak i letos se jedenáctého února konal již 32. Ročník Zlatého nugetu Bečánova. Kdo se přišel podívat, určitě pocítil mráz, který tento den panoval. Možná i tím nebyla tak velká účast, na tomto závodě lidských spřežení. Protože na louce, kde se dřívější ročníky běhali, vyrostli domy jak houby po dešti, celý závod se přesunul až k lesu. Pro diváky to asi bylo atraktivnější, protože viděli na celý „stadion“.
Od nás jste mohli na dráze potkat celkem čtyři posádky, z toho dvě byly kompletně z hasičů, a ve dvou běžel jeden náš člen. A jak jsme dopadli? První naše posádka „Hasiči Žízně“ ve složení P. Zima, L. Doležal a J. Lukáš si s časem 1:03:12 doběhla pro krásné desáté místo. Posádka „Na poslední chvíli“ ve složení Z. Vávra, T. Vávra a A. Hladký jim šlapali hodně na paty a s časem 1:07:05 si doběhli pro jedenácté místo.
Poté byla delší odmlka až na čas 1:32:11, kdy si se svojí posádkou „Perníková chaloupka naruby“ doběhl M. Kuchař pro 23. Místo. Nedlouho po chaloupce doběhla posádka Ž. Titzové „ nasekat prase“ v čase 1:50:06, která obsadila 26. Místo.
Večer byl jako obvykle plný soutěží, a P. Zima s M. Kuchařem obsadili krásné třetí místo v řezání kaprem. Kdo to nikdy zkoušel ví, že jednoduché to rozhodně není.
Už teď se těšíme na příští ročník a doufáme, že účast bude i z našich řad větší než letos.
Zimi

Zpět

Vyhledávání