Zbirohské tatrování

11.06.2013 21:27

Zdravím všechny naše příznivce,
Ti z Vás, kteří sledují naší vývěsní skříňku na hasičárně ví, že jsme tam měli plakát na Zbirohské Tatrování, které se konalo 8. Září. No a co si pod tím vlastně představit?
Celou akci zaštituje HZS a koncern Tatra Kopřivnice. Jedná se hlavně o přehlídku hasičských a vojenských vozů Tatra. A že jich tam nebylo k vidění málo. Všechny sbory a organizace přijeli samozřejmně autem značky Tatra. Mohli jsme tedy vidět jak dost stará auta, tak i nejnovější, co se vlastně teprve dostávají na trh.

Mezi celodenním programem byly i soutěže pro posádky tater. Naši kluci se přihlásili do dovednostní soutěže na výměnu kola u Tatry. Soutěž probíhala tak, že se kolo muselo povolit, vyndat, objet s ním okolo kužele a znovu nasadit. Po uklizení nářadí na dané místo přišel rozhodčí s momentovým klíčem a zkontrolovat dotažení všech matek. A jak jsme vlastně skončili? S krásným časem 6:21 jsme obsadili šesté místo z dvanácti soutěžních dvojic. To není tak špatné ne?
Pro nás to byl hlavně hezky strávený den, kde jsme si mohli prohlídnout jak muzeum hasičské techniky, tak i nachytat mnoho inspirace pro možnou přestavbu prostor v našich vozidlech.
Tak zase příště
Zimi

Zpět

Vyhledávání