Neúspěšné hledání

11.01.2011 09:48

 Zdravím všechny obyvatele naší vesnice,

pokud bydlíte v naší vesnici, určitě jste pocítili začátkem pátečního odpoledne zvýšený počet policejních aut v obci. Nebyly tu bezdůvodně. V ranních hodinách z domu odešla jedna místní obyvatelka, a od té doby se pohřešuje. Podle informací by měla má v černém oblečení, a proto ji nemnělo cenu hledat v noci. V sobotu ráno jsme tedy po rozednění měli sraz na hasičárně. Nejdříve jsme čekali na vyjádření od Policie ČR, která určila místa, kde by se mohla nacházet. Začali jsme tedy hledat v okolí Kloboučku, kam prý chodila velice ráda. Boužel zde se nám ji najít nepodařilo, a tak jsme pokračovali na jiném místě.

Protože i když se nás sešlo dost, na les nás stejně bylo málo. Proto starosta p. Karas vyhlásil pomocí místního rozhlasu, že pokud se chce k nám nikdo připojit, ať se nám ozve. Dobrovolníků, kteří nám pomohli, se nakonec sešlo asi šest. Celý den, nebo spíše do doby, než se začalo pomalu smrákat, jsme chodili na oblíbených místech této obyvatelky. Mezi ně bylo třeba okolí Pilského rybníka, či dopadová polcha Jordán. 

Boužel, jak píše i titulek, osobu se nám najít nepodařilo. Snažili jsem se hodně, pročesali jsme prostor tak kolem 20 km2 ale Brdy jsou o hodně větší. Nikdo vlastně ani neví, jestli šla zrovna do Brd, či nikam jinam. Máme jen domněnky. 

Chtěl bych poděkovat všem, kteří se této pátrací akce zůčastnili. Velký dík patří i obětavým dobrovolníkům, kterým jsme tímto narušili sobotní den. 

Pokud by jste měli nějaké informace o ztracené osobě, volejte linku 158. Ještě bych připomněl že žena má na krátko střižené bond vlasy, vyšla v černých legínách a černé bundě. Váha osoby cca 60-70 kg a výška okolo 170 cm. 

Zimi 

Zpět

Vyhledávání