Kondiční jízdy v prostoru

18.12.2013 19:03

Zdravím všechny návštěvníky našeho webu,
mnozí obyvatelé si určitě všimli, že v neděli jsme oběma auty a ještě společně s autem  od kluků z Příbrami 1, jeli do lesa. Většina z Vás určitě ví, že pokud se děje něco v lese, tak tam jsme voláni. Tento den tedy sloužil jako orientační pro naše dojezdy.
S naší Tatrou jsme se šplhali do celkem hezkých kopců, kde jsme měli možnost vyzkoušet jak rychlost v tomto terénu, ale hlavně dovednost našich řidičů. Na první delší trati byl tedy i náš Sobol, u kterého jsme i vyzkoušeli pojízdnost terénu, jaký zvládne. No abych řekl, tak jsme byly všichni velice překvapení.

No a kde jsme vlastně byly? Nejdříve jsme to vzali kolem Octárny, a odbočili na co nejkratší cestu na dopadovou plochu Brda. Z této lokality jsme dojeli až na tzv. Orlí hnízda, kde se dá sledovat přesnost zásahu při cvičení, je zde totiž nádherně vidět na celou dopadovou plochu. Poté jsme se vydali, opět co nejkratší cestou, na Valdek. Kde jsme se chvilku zdrželi a pomalu všichni jsme si prohlídli i zříceninu hradu.
Cesta nazpátek vedla ještě přes Jordán, kde jsme se zastavili u pomníků, které zde mají vojáci, kteří zahynuli při cvičení na této dopadové ploše. Poté už jsme se stočili k našemu domovu, kdy jsme ještě vyzkoušeli jízdu Sobolem u požárního příkopu. Cestu jsme vzali ještě přes čerpací stanici, aby obě auta měla plné nádrže, v případě Tatry jsme ještě doplnili vodu.
Pro nás to byl velice poučný den a i velice příjemný. Jak bývá zvykem, tak to práci má být odměna, a tak jsme všichni zašli do naší oblíbené hospůdky.
Zimi


Více zde: https://obe.webnode.cz/
Vytvořte si vlastní stránky zdarma: https://www.webnode.cz

Zpět

Vyhledávání