Hasičská zábava 2011

03.04.2011 19:59

 Zdravím všechny, kdo občas zavítají na naše stránky,

Ti z Vás, kteří do tohoto kroužku patří určitě ví, že 19. března jsme jako každý rok pořádali Hasičskou zábavu. Pozvání od nás obdržel každý občan, kdo byl doma. Dobré bylo že tento den bylo oproti minulému roku už teplo, a tak naše skupinky vás většinou zastihli na zahradě, či při odpočinku po nedělním obědě. Jsem osobně velice rád, že na zvaní jsme se sešli v tak hojném počtu, protože pokud jste někdy obcházeli obec, určitě mi dáte za pravdu, že pokud máte moc domů, když se v každém na chvilku zastavíte, špatně se to časově stíhá.

Dost bylo řečeno o zvaní, teď přejdeme k samotné zábavě, nebo spíše ještě k poslednímu týdnu příprav. Jak už se stalo tradicí, tak děti z Masarykovy základní školy nám nakreslili obrázky na dané téma, pro které jste pak mohli na zábavě hlasovat. Obrázky nám nakreslili i děti z mateřské školky, které jsme také odměnili. Tyto obrázky bylo potřeba po sále rozvěsit, a pokud bylo poškozeno původní zdobení, tak i to jsme opravili. Nedílnou součásti byly i balonky, které jsme také chvíli foukali.

Ten kdo přišel na tuto zábavu, určitě zklamaný nebyl. Mohli jste totiž vidět taneční vystoupení TŠ Jaroslavy Krejčové, z které nám holky předvedli už tradiční Kankán, který má vždy velký aplaus, a také jste mohli vidět Tango. Jak už se stalo tradicí, tak v programu byla i tombola, kde se prvních cca deset cen losovalo z útržků vstupenek. Mezi tyto hlavní ceny patřila třeba profesionální svítilna, topinkovač, 8 kg hasící přístroj, či pytel ječmene od p.Karase.

Myslím si že tato zábava se velice povedla i z hlediska toho, jak se mi scházíme, protože když ve čtvrt na tři přestala hrát kapela, tak Náčelník vytáhl kytaru a to půl pátý se hrálo „jak za starých časů.“ Nakonec bych chtěl všem poděkovat, protože bez Vás všech by to nešlo. Nebudu Vás tady tedy jmenovat, protože bych mohl na někoho zapomenout, a to bych nerad.

Tak opět příště

Zimi

Zpět

Vyhledávání